Zaterdag 16 juli - Een dag aan het strand en fietsen langs de kust

16 juli 2016 - Vieste, Italië

Na een onstuimige nacht, er is zoveel regen gevallen dat de zee volgend ons zkere een meter hoger is geworden..., eerst maar eens de huishouding op orde gemaakt. Alles onder de modder geregend en gewaaid maar even slang erop en weer schoon. Lekker snel droog hier met de wind en een beetje zon. Vannacht was de luifel,ook nog een keer omver gewaaid dus ik er nog uit op slippers voordat het stuk zou waaien, drijfnat weer naar binnen maar de luifel was 'gered'.

Lekker uitgeslapen en wat liggen lezen totdat het droog was en met stoeltjes naar het strand gelopen (paar meter) om daar te genieten van het ontbijt en uitzicht op zee. Daarna een verfrissende strandwandeling en nu even wachten of het droog gaat blijven dan pakken we zo de fiets voor een tocht langs de kust.

Uiteindelijk prima fietsweer om een tochtje te wagen. Prachtig die kustroute heel veel op en af maar de afwisseling is prima. Terugweg steeds meer wind, je waaide ongeveer uit je verschoning af en toe maar temperatuur was heerlijk. Na een paar uur fietsen bij camping nog even stukje Tour gekeken en nog een keer naar Vieste met gewone fiets, door stadje weer gelopen en ergens geborreld waarna we een viswinkel hebben gezocht. Heerlijk stuk zwaardvis gekocht en bij camper gebakken.